Fetto

Har varit på middag hos ett par vänner tillsammans med pojkvännen. Tacopaj, nachos, gräddfil, ostdipp, brieost, ett par glas vin och en sockerfri cider... har ätit 2046kcal idag. Och jag har vägning imorgon. Jävligt smart och så vidare. Blir inget kvällsmål men däremot endel jumping jacks och liknande inne på toaletten nu. Är påväg hem till pojkvännen nu. Vet att jag varken kommer gå upp eller ner i fettvikt av det här, men ändå. Kommer ha mer mat osv i "systemet" och det kommer synas på vågen. Hoppas att jag får gå på toa ikväll. Hur dum kan man vara.... usch. Men vill ju inte heller leva helt isolerat och inte träffa någon.

Imorgon blir det mindre frukost-lunch än vanligt och sen ska jag försöka hålla maten nere, men kommer vara ute och fara med mamma imorgon och äta ett eller två mål ute, sen middag osv hemma. Och resten av nästa vecka - ja jag ska skriva lite om det sen. Mer ingående information och liveupdates kommer finnas på instagram (_caloriecounter). Vill inte skriva för mycket här som sagt.




En vanlig middag hos pojkvännen

Mamman: imorgon ska pappa fasta. Han fastar söndag och måndag!
Pappan: ja människor är inte skapta för att äta sig mätta hela tiden. Man ska gå hungrig. Precis som hundar, om dom skulle få äta så mycket som dom ville skulle dom äta ihjäl sig. Ja men typ som att sätta en godispåse framför er två! (jag och pojkvännen)

Och där satt jag och var supermätt och funderade på hur tusan jag ska komma upp i 1200 kcal idag. Har typ 650 kcal kvar dit. Världens största kvällsmål? More likely inget alls. Jävla fetto, man ska fasta ibland. Så varför gör jag inte det?

Ingen utgång

Det blev ingen utgång, både skönt och lite tråkigt. Var ju inställd på det och hade förberett mig mentalt osv. Men ja, skönt ändå som sagt. Istället har jag spenderat kvällen med att promenera runt i hålan jag bor i med en vän från stan som håller på flytta hit. Och det var jättemysigt. Har nämligen inga vänner som bor så nära så ja, det är kul. Just nu är jag påväg hem till min pojkvän. Imorgon blir vi borta typ hela eftermiddagen/kvällen så har med mig massa brat. Insåg dock precis att jag glömde kvargen. Tusan också. Jaja! Det går väl.
 
 
Kvällens promenad

Goddag

Just nu sitter jag i bilen med mami, vi ska handla lite grejer. Ikväll blir det utgång, men kommer nog inte dricka så mycket. Inte så pepp på det över huvud taget, onödiga kalorier, sabbar förbränningen dagen efter och risken för fyllekäk. Men jag vill faktiskt försöka vara normal i sommar. Inte isolera mig och sådär. Och hittills har det gått rätt bra iallafall. Nästa vecka har jag äventyr inplanerat, skriver lite mer om det senare.

Skäms hela tiden för att jag äter så mycket. Dagens frukost blev 250kcal. Det är lika mycket som jag åt på en hel vanlig dag förra sommaren. Fetto.




Ny plan och en liten fundering

Idag har jag verkligen varit lat. Usch. Men så fort jag inte har något planerat en dag så blir jag helt oförmögen att kliva upp ur sängen ens. Efter middag sparkade mamma upp mig och vi har fixat lite här hemma.

Min plan om att äta 1500kcal om dagen gick inte som planerat förresten. Hamnade på 700-1000kcal om dagen och började få tillbaka hetsätningssug - inte okej. Så nu satsar jag på 1200kcal per dag. Skäms för att det känns supermycket, vill inte äta så mycket varje dag, men hellre än att hetsäta antar jag. För då skulle jag nog ligga rätt mycket över i slutet av veckan ändå.

Har funderat över det här med att bränna kalorier. Känns inte som att det är okej egentligen att äta mer bara för att man har bränt en del. Men samtidigt blir man (jag) hungrigare på kvällen om jag rört mycket på mig. Ja, jag vet inte. Hur gör ni?

Nojjig

Har intr vågat skriva något här eftersom jag blev rädd för att vänner från min behandling och sådär skulle hitta hit, för jag vet att vissa av dom läser såna här bloggar. Så - bloggen kommer vara väldigt opersonlig. Inga bilder på mig, inte så himla mycket matbilder, inte mycket om vad jag gör på dagarna. Vill ni veta och se om allt det - följ mig på instagram! _caloriecounter heter jag där. Lämna gärna en kommentar här om ni vill följa mig på instagram, så jag vet vilken blogg som hör ihop med vilken ig :) mvh supernojjig tjej

Sådär ja

Nu har jag ätit, och man får väl kalla det brunch. Fult är det också!

1dl havregryn, 1dl mjölk, 1msk sylt, 1 knäckebröd med 1tsk bregott och kanske 1,5 skiva ost. 350kcal ungefär.



Typ lika mycket som jag åt på en hel dag förr. Skäms över att jag "måste" äta så mycket nu. Men det är ju en vanesak. Hade tänkt försöka hålla mig till kanske 1500kcal om dagen ett tag. Då borde jag gå ner 5hg per vecka. Och det räknas ju ändå som hälsosamt. Wish me luck.

Och just det - om ni kikar in här får ni jättegärna lämna en kommentar så jag kan läsa era bloggar :) ni får gärna tipsa om andra bloggar ni gillar också.

Chillin

Godmorgon. Vaknade nyss, sitter ute med en kopp te och morgonciggen. Fastar inte, nej, känms dumt att börja stenhårt efter att ha ätit så mycket och regelbundet så länge, skulle säkert bara spåra ur och trycka i mig allt jag kan få tag på, det är bara så att det inte är en av mina mattider än haha. Så jag väntar in den. Dagens vikt är 63,2 - bmi 20,2. Ska försöka hålla mig till vägning 1 gång i veckan, på måndagar hade jag tänkt. Hatar att jag är så lång och allmänt stor. Siffrorna blir alltid höga typ. Alla andra väger typ 50-55 på bmi 20 känns det som. Och sen är det jag, jätten.




So this was me

Blev inte så himla smal innan behandlingen. 57kg/177cm - bmi 18,2. Men jag hade ju bulimi så ja. Eller ja man ska väl vara 3 månader hets/kompfri för att räknas som frisk, men jag kommer inte ens ihåg när jag hetsåt senast. Minns vad, men det är en annan historia. Det borde varit i april någon gång så 2 månader då. Och det är faktiskt jävligt bra av mig. Fast då har jag ju å andra sidan ätit väldigt mycket över lag, eller ja - "normalt". Iallafall så är mitt första mål att komma tillbaka till 57kg.

Instagram

Hej raringar. Skapade en instagram till bloggen också, heter _caloriecounter. Ni får jättegärna börja följa mig, så följer jsg tillbaka! Eller skriv vad ni heter i en kommentar här :) min insta är ganska tom. Så kom igen! Kommer börja uppdatera från och med imorgon.


Long time....

Hej där. Den här bloggen har stått stilla i över ett år ser jag. Tänkte att jag kör en liten snabbpresentation av mig själv - ni kan kalla mig CC, jag är 19 år och bor ca 1,5 timme från Stockholm med bil, inte för att jag har körkort men ja. Sen i september har jag gått i ätstörningsbehandlig och i fredags nådde jag normalvikt. Om ett par dagar avslutas behandlingen. Så är jag nu frisk, nöjd med mig själv och älskar livet? Nej, om ändå. Vanliga livet är inte min grej, jag vet inte hur det fungerar. Så här är jag. Har haft ett par bloggar efter den här, så har egentligen bloggat i ett par år, även fast den här har stått tom. Tänkte att det ärlika bra att återanvända en gammal blogg än att skapa ännu en ny. Om ni undrar något är det bara att fråga, var inte blyga.

xxxx

RSS 2.0