helvete

Helvetes jävla jävla jävla. Har ätit två rostade fibertoast med tartex, tomat och gurka på.... Yttligare 220kcal. Uppe i 1010 kcal nu!!! En helt vanlig vardag... Fortfarande inte 1200 men seriöst över 1000 kcal på en vardag är pinsamt!!! Sjukt pinsamt. Räknade ut att jag har bränt 147kcal på promenaden på lunchen + vägen ner till stan. Riktigt dåligt. Men vänta, måste säga att det var väl ändå ett rätt bra val av onödig mat? Kunde varit ljust bröd med massa smör och ost eller chokladbollar eller paj typ. Men ska hem och cykla sen! Mknst 300kcal.

Fanvv

Fan, är uppe i nästan 800kcal idag... Jag är svag idag. Känner att jag kommer äta mer. Till frukost åt jag en naturdiet dark chokolate bar 200kcal som jag delade upp på några timmar. Till lunch en naturdiet strawberry shake 180kcal plus en promenad på 20 min. Slutade i skolan, gick till stan och gick runt där nån timme. Hittills gick det ju bra. Tänkte ju köra på måltidsersättning hela dagen. Meeeen.... Är på min pojkväns jobb nu och ska vara här till typ 22-23, och så sa han tt vi skulle gå och köpa mat.. Och jag vågade inte säga att jag bara skulle dricka naturdiet idag, han skulle bli så arg... Så köpte en fajitasllad på max. Hade jag ätit bara salladen så hade det ju blivit bara 225kcal eller så. Men nää.. Åt nachochipsen + salsan och gräddfilen som följer med... 410kcal. Alltså helvete. Aja enligt ett program i mobilen så kommer jag gå ner ett kilo i veckan om jag äter 1200kcal om dagen, så kommer förhoppningsvis inte gå upp i vikt iaf. Btw mogronvikten var -0.6kg jämfört med igår. Känns bra ändå. Tillåter mig det här idag. Hem och träna sen bara. Hoppas min pojkvän inte övertalar mig att komma till honom istället.. Visserligen så har han en våg, inte jag. Men jag har min träningsscykel. Hm.

Rätt glad nu ändå!

Upptäckte precis att jag gått ner 4kg på två veckor, så är rätt glad ändå trots pizzan! Blev pepp nu, det går åt rätt håll ändå! Imorgon tänkte jag köra på måltidsersättningar tror jag. Btw bloggar från mobilen för vågar inte gå in på min pojkväns dator. Det är därför det blir lite kort och inget in/ut kcal idag! Pusspuss, nu ska vi sova

paniiik!!

Paniiik!!! Min pojkväns mamma köpte pizza och cola till oss... Åt självklart hela pizzan... Kan inte träna för är hos min pojkvän som sagt. Alltså fan, ångest... Kommer ha gått upp ett kilo till imorgon. Jag lovar. Alltså fan fan fan.

Nöjd nu

Cyklade 30 min igen, -225kcal denna gång. Kör en liten snabb sammanfattning av dagen

Intaget antal kcal: 400
Utgånget antal kcal: 465
"Konsumerade kcal": -65

Det är ju bra ändå. Brukar ändå inte komma under 400 intagna kalorier speciellt ofta såå. Är nöjd!

Nu ska jag ta en cigg och sen gå och lägga mig. xo

Cyklat nu

30 min träningscykel: -240kcal

Ligger nu på 160kcal alltså. Ska cykla en halvtimme till om en stund så ligger jag på minus sen, skönt!!

Var med mamma och handlade tidigare idag och såg till att få med lite grönsaker, clementiner och en yoghurt med blåbärssmak! Kommer inte exakt ihåg kaloriinnehållet på den men ska nog ta den till frukost så återkommer med det imorgon.. (min mamma köper inte grönsaker och sådär speciellt ofta om man inte säger åt henne, och aldrig att hon köper fullkornsprodukter eller nåt annat nyttigt. hon är överviktig. på riktigt riktigt riktigt alltså)

Nu skenade det iväg haha. Skriver igen när jag cyklat nästa gång.


Dagen i mat

Goddag! Tänkte uppdatera lite snabbt bara.

Frukost: en knäckemacka med lite smör + te 42kcal
Lunch: gurka, en halv tomat, två knäckemackor med smör 106kcal
Middag: omelett med körsbärstomater 251kcal

Totalt: 400kcal.

Känns rätt bra. Onödigt kaloririk middag kanske när jag låg så bra till annars... Fan. 
Nu ska jag iallafall cykla lite, så jag återkommer!

Lite natt-thinspo






Hejhej och sådär

Hejhej, det här blir mitt första blogginlägg. Jag använder ett program i mobilen för att räkna kalorier och sådär men har inte någon att prata om det med och sådär så tänkte börja skriva lite här. Usch jag känner mig så töntig när jag bloggar så vi får se hur det går!

Dålig dag förresten... Har lyckats slänga i mig ca 761kcal i form av kakor och lösgodis,... Utöver det 288kcal pasta med tomatpesto och 242 kcal soppa (grönsaksbuljong och "sopp-pasta", typ risoni fast inte format som riskorn.. öh) + en halv scones med smör och ost... Vidrigt.

Försökte kompensera med att cykla 1h, -440kcal. Har även ridit 25 min idag, -150 då, och så gick jag med hunden i 13 minuter haha... -60kcal.

Slutar alltså på 1291 intagna kalorier och 650 utgångna kalorier. Vilket blir 641 "konsumerade kalorier" som det står i min kaloriräknare.

Ja det var väl det. Nu ska jag må dåligt och sova så får vi hoppas på en mycket bättre dag imorgon.

RSS 2.0