Jordgubbsglasspinnar

Snaaaaaart är det vår!!! Då ska jag göra sånahär:


Ingredienser

10 port - 45kcal/st

225 g färska eller frysta och tinade jordgubbar
1 medelstor banan
1 dl vaniljvisp

Så här gör du

Mixa jordgubbar och banan fint i en matberedare eller med stavmixer.

Vispa vaniljvispen till fast skum med elvisp. Vänd ner fruktmoset i vaniljvispen. Fyll glassmeten i pinnglassformar, tryck ner pinnen och frys in i minst 4 timmar.

Lossa glassarna ur formarna genom att doppa formen i hett vatten i 10–15 sekunder. Dra i pinnen och låt glassarna tina i 10–15 min före servering. De är godast när de nästan börjar smälta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0